top of page
Intake Pin-Up Fotoshoot

THEMA EN PROPS

We hebben heel wat leuke props in de studio. Klik hier om een deel ervan te bekijken.

SETTINGS

Naast toffe vintage props, hebben we ook heel leuke entrée shoot settings voor je ter beschikking.  Deze zijn te boeken in elk arrangement. Klik hier om de 4 opties te bekijken! (Je kan 2 settings/props combineren in 1 shoot)

Wil je graag gebruik maken van 1 van de settings? (We combineren dit ook altijd met andere props zonder setting)

Sinds kort kan je ook onze unieke sprookjesachtige 'VIP-settings' boeken. Deze zijn volledig handgemaakt, complexer en omvangrijker van opbouw. En vooral SUPERleuk! Je krijgt toegang tot de VIP-settings bij het boeken van 'The Vintage Vixen Experience' en 'The Bombshell Experience'.* 

Bekijk onze nieuwe pareltjes hier!

*Heb je The Pin-Up Experience geboekt, maar wil je toch toegang tot de VIP-settings? Dan kan je je arrangement gewoon upgraden. Mail even naar kaylie@ohmyretro.be en we brengen het voor je in orde!

Wil je graag gebruik maken van 1 van de VIP-settings? (We combineren dit ook altijd met andere props zonder setting)
Wil je graag gebruik maken van 1 van de VIP-settings? (We combineren dit ook altijd met andere props zonder setting)

LET OP: De VIP-settings zijn enkel toegankelijk bij het boeken van The Vintage Vixen Experience en The Bombshell Experience!

LOOKS

Hier vind je een overzicht van de jurken die we in de studio beschikbaar hebben.

 

Daarnaast kan je ook een kijkje nemen in de prachtige collectie van TopVintage Retro Boutique. Wij werken met hen samen, wat betekent dat je tijdens je shoot een jurk van hen mag dragen indien je dat wil!

 

Als je graag van de TopVintage-optie gebruik maakt, vermeld dit dan zeker in het veld hieronder. Je krijgt 10 dagen voor je shootdatum een mailtje met daarin alle verdere info en stap-voor-stap instructies om jouw favoriete jurk(en) door te geven! (Het enige wat TopVintage in ruil vraagt, is dat ze je foto's evt. mogen gebruiken op hun website/social media. Wil je dat liever niet? Geen probleem, maak dan gewoon je keuze uit onze studiocollectie!)

 

Indien je liever kleding van jezelf draagt, kan dit natuurlijk ook. We helpen je in de studio sowieso met de volledige styling!

Heb je een duo shoot geboekt samen met een man? Vraag ons dan naar kledingtips, als je wil! We hebben in de studio geen mannenkleding, maar kunnen wel makkelijke tips geven over hoe je een toffe 50's look samenstelt met kleding die hij al in z'n kast heeft hangen!

Voor welke optie kies je qua kleding? (zie de uitleg hierboven)
arrow&v

Bedankt voor het invullen, bereid je alvast voor op een fantastische ervaring!

bottom of page