top of page
kaylie4.jpg

Oh My Retro! werd begin 2016 in het leven geroepen door Kaylie Lemmens, 'boss lady' van Oh My Retro!, zangeres en zangcoach. Kaylie is een retro girl pur sang en werkt élke dag met enorm veel liefde voor haar vak.

Oh My Retro! is een 'one-woman-show': elke retro make-up, hairdo en foto passeert langs Kaylie's handen, zodat je er steeds zeker van mag zijn dat het resultaat 200 procent heerlijk 'Oh My Retro!' is! Voor workshops of shoots voor grote groepen en events werkt Kaylie samen met een zorgvuldig geselecteerd en opgeleid team vintage freelancers.

Oh My Retro! brengt het mooiste van de jaren '40-'50 terug met retro make-overs, fotoshoots & workshops. Laat de vintage beauty in jezelf naar boven halen! Laat je omtoveren in een glamoureuze vintage vamp en laat dat geweldige gevoel vastleggen tijdens een fun & fabulous fotoshoot! Het resultaat is een uniek beeld, geïnspireerd op de pin-ups en retro beauty’s van vroeger en tegelijk helemaal ‘jij'. Wil je graag zelf leren hoe je een prachtige retro make-up aanbrengt of jezelf een vintage kapsel aanmeet (hello victory rolls!)? Tijdens de Oh My Retro!-workshops leer je de kneepjes van het vintage vak.

About Oh My Retro!

A note from Kaylie

About our studio

Onze zoete studio in het Belgisch-Limburgse Herk-de-Stad is de droom van elke retro-lover! Zo wordt elke make-over, workshop, pin up party en fotoshoot in een unieke vintage sfeer ondergedompeld, die je niet nergens anders zal vinden.

​En omdat een beeld meer zegt dan 1000 woorden... :-)
Een voorsmaakje!

Well hello there gorgeous!

​Even kennismaken: ik ben Kaylie Lemmens, 'boss lady' van Oh My Retro! zangeres en zangcoach.

Ik was het kleine meisje met de grote bos krullen dat van alles hield wat creatief was, met open mond naar mama's beauty case stond te staren, haar zusje elke week wou grimeren (meestal in een -jammer genoeg enge- clown of kat) toen ze 10 was, telkens met open mond de Marilyn Monroe-posters op de kamer van haar meter bewonderde en van het podium hield. Dankzij mijn optredens en de bijbehorende fotoshoots leerde ik de wereld van verschil kennen die make-up kan maken. 

Zo veel jaren later ben ik nog steeds datzelfde meisje. Ik ontdekte dat 'retro' alles omvat waar ik zo van hou. Dat hoor je in mijn muziek, maar zie je ook aan m'n hoge hakken en retro-kleedjes. Een paar jaar geleden volgde ik een opleiding Make-Up Artist en maakte mijn hart weer een sprongetje toen we retro make-up leerden aanbrengen. Sindsdien zal je me niet makkelijk spotten zonder eyeliner en rode lipstick :-). Die passie, dat geweldige gevoel als je helemaal opgemaakt bent en een prachtig jurkje mag aantrekken, de fun en naughtiness van vroeger... Dat wil ik jou laten ervaren in m'n suikerzoete vintage studio. Ik hou ervan om de beste versie in iedereen naar buiten te brengen, positiviteit naar boven te halen en jou te laten stralen!

Elke retro make-up, hairdo en foto gaat langs mijn handen, zodat je er steeds zeker van mag zijn dat het resultaat 200 procent heerlijk 'Oh My Retro!' is!

Lots of love


Kaylie

Kaylie.jpg

A note from Kaylie

bottom of page