Algemene voorwaarden

Wanneer je één van de diensten van Oh My Retro! boekt, ga je akkoord met volgende algemene voorwaarden. Zo kan je zeker zijn van een vlotte en fijne samenwerking.
 
1. Offertes
De offertes van Oh My Retro! zijn persoonlijk en zijn geldig tot 30 dagen na de vermelde datum, tenzij anders overeengekomen.
 
2. Boekingen en betalingen

Retro fotoshoots

  • Een optie op een datum voor een fotoshoot is steeds 10 dagen geldig. Na deze 10 dagen stellen we de datum weer ter beschikking voor andere boekingen. Uiteraard sturen we je eerst nog en herinneringsmail, zodat je niet per ongeluk je datum kwijtspeelt.

  • Je Oh My Retro!-fotoshoot en datum liggen pas definitief vast wanneer je een voorschot van min. 30% op de totale offerte hebt volstort. De overige 70% betaal je contant op de dag van de fotoshoot. Het is ook mogelijk om het overige deel over te schrijven of alles ineens te betalen samen met het voorschot. Het bedrag moet in dat geval op de rekening van Oh My Retro! zijn voor de aanvang van de shoot.


Retro workshops & Bachelorettes

  • Een optie op een datum voor een privé-workshop/bachelorette is steeds 10 dagen geldig. Na deze 10 dagen stellen we de datum weer ter beschikking voor andere boekingen. Uiteraard sturen we je eerst nog en herinneringsmail, zodat je niet per ongeluk je datum kwijtspeelt.

  • Boek je een privé retro workshop, dan ligt jouw workshop datum definitief vast zodra je een voorschot van 100 euro hebt overgeschreven. Geef ons even een seintje indien het definitieve aantal personen nog niet vastligt, er kunnen nog steeds deelnemers later inschrijven. Het overige bedrag wordt bij de workshop ter plekke contant betaald.

  • Het aantal personen dat deelneemt aan je privé-workshop kan tot 14 dagen voor de workshop kosteloos gewijzigd worden. In de 14 dagen voor de bachelorette kunnen er alleen nog deelnemers toegevoegd worden, niet geannuleerd.

  • Neem je deel aan een door Oh My Retro! georganiseerde workshop, dan is je inschrijving pas definitief wanneer je het volledige inschrijvingsgeld hebt overgeschreven.


Retro make-overs

  • Iedere betaling wordt onmiddellijk na afloop van een make-upsessie, hairstyling of make-over contant voldaan. 

 
3. Annuleren van je afspraak
Wanneer je je fotoshoot wil annuleren, kan dat enkel via e-mail tot uiterlijk 2 weken voor de geplande afspraak. Het betaalde voorschot vervalt dan. Annuleer je je fotoshoot minder dan 2 weken voor de afspraak, dien je het volledige bedrag van de fotoshoot te vergoeden.
 
Annuleer je je deelname aan een door Oh My Retro! georganiseerde workshop 2 weken of minder op voorhand, dan wordt het inschrijvingsgeld niet meer terugbetaald.

Annuleer je een privé-workshop of bachelorette, dan kan het voorschot niet meer worden terugbetaald. Je krijgt wel een waardebon voor het betaalde voorschot die je kan inzetten voor een fotoshoot of workshop.

4. Cadeaubonnen
Cadeaubonnen die door Oh My Retro! worden afgeleverd zijn steeds persoonlijk en kunnen niet geretourneerd worden met teruggave van betaling. De geldigheidsdatum wordt steeds op de cadeaubon vermeld. Cadeaubonnen zijn niet te combineren met andere acties of kortingen en dienen in 1 keer opgenomen te worden.

4. Kilometervergoeding
Voor opdrachten op verplaatsing, wordt er een kilometervergoeding aangerekend van 0,34 euro/km, tenzij anders overeengekomen.
 
5. Praktische info
Voorafgaand aan je fotoshoot of workshop ontvang je een mail met praktische info. Zo ben je helemaal klaar voor een fijne dag of avond.
 
6. Allergieën
Indien je bepaalde allergieën hebt voor make-up, dien je dit op voorhand aan ons te melden. We houden hier in de mate van het mogelijke rekening mee en werken steeds met kwalitatieve producten. Oh My Retro! kan echter niet verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele allergische reacties.
 
6. Auteursrechten
Het auteursrecht van foto’s die bij Oh My Retro! genomen worden, blijft steeds eigendom van Oh My Retro!, tenzij anders overeen gekomen.
 
7. We respecteren jouw privacy
We beloven je dat we nooit ongevraagd, zonder mondelinge toestemming, fotoshoot-foto’s op behind the scenes-beelden van je online zetten. We beschouwen jouw privacy dan ook als heilig! Klik hier om onze privacy policy te lezen.