top of page
 • Ik heb nog nooit een fotoshoot gedaan... Is een pin-up shoot dan wel iets voor mij?
  Zeker weten! Ik krijg heel vaak dames over de vloer die nog nooit een fotoshoot gedaan hebben, en ik kan je met zekerheid zeggen dat alles altijd helemaal los loopt. Het is heel normaal als je in het begin wat zenuwachtig bent, maar die zenuwen verdwijnen als sneeuw voor de zon eens je in de spiegel kijkt en we aan het shooten gaan. Er hangt altijd een gezellige sfeer in de studio en ik begeleid je voortdurend bij het poseren. Zo ben je zeker van topfoto's en een topgevoel als je weer naar buiten wandelt, beloofd!
 • Ik vind dat ik nooit mooi op foto's sta. Is dit dan wel iets voor mij?
  Jazeker! We beloven dat je 50's shoot zal resulteren in prachtige portretten. We doen er alles aan om je zo veel mogelijk om je gemak te laten voelen, wat het shooten veel relaxter doet aanvoelen. We zorgen er voor dat jouw make-up, hairstyling en styling optimaal bij je passen, waardoor je je echt de meest confident versie van jezelf zal voelen. Tijdens het shooten krijg je voortdurend positieve poseerbegeleiding. We kiezen poses uit die jou en je prachtige (want dat is het, ook al denk je daar op voorhand misschien anders over!) lichaam op hun best doet uitkomen. Je mag er dus zeker van zijn dat je zal stralen op je foto's en het gevoel zal hebben dat je de wereld aankan!
 • Voorzien jullie de kleding voor mijn shoot?
  Absolutely! Je mag op voorhand jouw favoriete jurk(en) kiezen uit het zéér uitgebreide en prachtige aan moet van TopVintage (www.topvintage.be). Daarnaast heb je ook nog keuze uit onze eigen studiocollectie. Indien je dat graag wil, mag je uiteraard ook eigen kleding meebrengen in 50's stijl. We bekijken dan samen wat het best past bij jou (en evt. het gekozen thema). Je krijgt na het boeken van je shoot sowieso nog een uitgebreide mail over alle kledingopties.
 • Kan ik mijn pin-up shoot laten personaliseren?
  Jazeker, we houden ervan om elke dame een unieke, persoonlijke shoot-ervaring te bezorgen. Heb je dus een specifieke hobby, job of iets dat gewoon echt typisch aan je is? Laat het zeker weten, dan kijk ik graag wat we hiermee kunnen doen!
 • Ben ik alleen in de studio tijdens mijn fotoshoot?
  Ja! Wanneer je een shoot boekt, mag je er zeker van zijn dat de studio enkel voor jou (of jullie, bij duo-shoots) gereserveerd is. Je kan op mij, Kaylie, vertrouwen voor alles wat bij je shoot komt kijken: make-up, hair, styling en fotografie. Regelmatig is er ook een extra hair & make-up artist aanwezig, maar ik ben er ook altijd. Zo ben je er zeker van dat de 50's visie van Oh My Retro! in jouw shoot volledig aanwezig is.
 • Waarom geven jullie geen onbewerkte foto's vrij?
  ​Omdat ik je foto's met hart en ziel bewerk en ik het belangrijk vind om een volledig afgewerkt, uniek portret af te leveren, geven we geen onbewerkte foto's vrij. Volgens mij is nabewerking van foto's in pin-upstijl net zo belangrijk als de styling en shoot zelf. Daarom besteed ik veel tijd, zorg en aandacht aan het bewerken, zodat alle details kloppen. Dat is meteen ook de reden waarom ik geen bewerkte foto's vrij geef (ook al zijn ze onbewerkt ook al heel mooi!): ik wil je een portret bezorgen dat hélemaal af is! Tijdens je make-over en shoot zorg ik ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd is: kleding, make-up, hairstyling, props, poses... Je zal merken dat dat niet zomaar 'snel snel' gebeurt, ik neem altijd m'n tijd om ervoor te zorgen dat alles is zoals jij (en ik ;-)) wil. De nabewerking is dan de kers op de (pin-up)taart, jij blijft volledig jij (ik doe NIET aan crazy Photoshop-dingetjes, iedereen blijft prachtig zoals ze is) - maar dan met een glanzend pin-up laagje erover!
 • Komen mijn foto's op jullie website en social media?
  Omdat we trots zijn op de dames die bij ons komen shooten, gebruiken we hun foto's graag online. Maar ENKEL en alleen met hun toestemming. Heb je dus liever niet dat we je foto's online gebruiken, dan is dat absoluut geen probleem.
 • Mag ik iemand meebrengen naar de studio?
  We raden je aan om alleen naar je shoot te komen. We begrijpen dat dit in het begin wat spannend is, maar we zijn écht supervriendelijk hoor :-) Je zal merken dat je uiteindelijk meer relaxt zal zijn als er niemand extra zit toe te kijken tijdens het poseren. Uit ervaring weten we dat dit echt de beste resultaten geeft!
 • Ik heb een andere vraag, waar kan ik deze stellen?
  Mail me even op kaylie@ohmyretro.be - ik help je met plezier verder!
 • Hoeveel kost een 50's shoot en wat is er allemaal inbegrepen?
  Al onze 50's shoots zijn all in en worden volledig voor jou verzorgd - you'll feel absolutleey fabulous! Alle info en prijzen voor de solo shoots vind je hier, alles over de duo shoot bekijk je hier Onze 50's shoots zijn inclusief: - 50's make-up & hairstyling - 50's outfit & styling - Unieke settings & vintage props - Gepersonaliseerd thema indien gewenst - Fotoshoot met voortdurende poseerbegeleiding - Prachtig bewerkte foto's in onze typische stijl. Een solo shoot boek je al vanaf 275 euro, een duo shoot al vanaf 179 euro p.p.!
 • Hoe verloopt het boeken van mijn pin-up shoot precies?
  1.Zodra je je 'experience' gekozen hebt op de website, stuur je een mailtje baar kaylie@ohmyretro.be. Je geeft liefst aan welk package je verkiest en somt een best meteen een paar data en tijdstippen op die voor jou passen 2. Ik check de agenda en stuur je een mailtje met vrije data, die we natuurlijk matchen met wanneer jij kan. Zo vinden we vlot een datum voor jouw shoot! 3. Zodra we een datum gevonden hebben, ontvang je van mij een mailtje met een betaallink voor het voorschot van 100 euro. Wanneer het voorschot betaald is, licht je shootdaum officieel vast, YAY! Er volgt dan een mail met praktische info i.v.m. je shoot met o.a. onze Shoot Prep Guide. In deze mail bezorgen we je ook de link naar het intake-formulier voor je shoot. Je vult dit liefst zo volledig mogelijk in, zo hebben we een duidelijk beeld van jouw wensen en kunnen we aan de slag om jouw droomshoot voor te bereiden! 4. 10 dagen voor je shoot krijg je een mail met de instructies i.v.m. de definitieve kledingkeuze voor je shoot. Je kan dan een outfit kiezen op de webshop van TopVintage, opteren voor een jurk uit onze studiocollectie of aangeven dat je een eigen outfit meebrengt. ​5. Een paar dagen voor je shoot krijg je via mail een betalingslinkje voor het overige bedrag van je shoot. 6. Op de dag van je shoot ontvangen we je met héél veel plezier en enthousiasme in onze studio voor een onvergetelijke ervaring!
 • Moet ik alles in 1 keer betalen?
  Nee hoor, je kan het totaalbedrag in 2 of 3 keer betalen! Om je shootdatum vast te leggen, bezorgen we je eerst een betalingslinkje voor een voorschot van 100 euro. Een paar dagen voor je shoot krijg je opnieuw een betalingslinkje voor het overige bedrag in je mailbox. De betaling van dit tweede deel kan eventueel opgesplitst worden in 2 delen, geef het gerust via mail aan als je hiervan wil gebruik maken. Wil je graag een BTW-factuur ontvangen? Dat kan zeker, geef dit meteen aan bij het boeken van je shoot. Geef dan ook je facturatiegegevens door en we brengen het in orde!
 • Kan ik een BTW-factuur ontvangen van mijn 50's shoot?
  Dat kan zeker, we doen wel vaker business shoots in 50's stijl! Geef dan meteen aan bij het boeken van je shoot dat je graag een factuur wenst. Geef dan ook je facturatiegegevens door en we brengen het in orde!
 • Hoe boek ik een pin-up bachelorette of privé-workshop?
  Jeej, leuk! Stuur me even een mailtje via kaylie@ohmyretro.be zodat we de details kunnen bespreken en je je arrangement kan kiezen. Ik bezorg je ook de betalingsgegevens zodat je het voorschot van 100 euro kan betalen. Je datum is dan definitief gereserveerd!
 • Hoe boek ik mijn plekje voor een door jullie georganiseerde workshop?
  Heel eenvoudig: je koopt je ticket aan via onze ticketshop. Zodra je de betaling voldaan hebt, hebt overgeschreven, is jouw plaats gereserveerd!
bottom of page