Veelgestelde vragen

Hoe verloopt het boeken van mijn pin-up shoot precies?


1.Zodra je je 'experience' gekozen hebt op de website, boek je je shoot via onze ticketshop en betaal je meteen een voorschot van 100 euro. Je geeft bij het bestellen van je shoot ook meteen een paar data en tijdstippen die voor jou passen

2. Ik check de agenda en stuur je een mailtje met vrije data, die we natuurlijk matchen met wanneer jij kan. Zo vinden we vlot een datum voor jouw shoot!

3. Zodra de datum vastligt, ontvang je van mij een mailtje met praktische info i.v.m. je shoot. We overleggen dan ook samen de outfit keuze en het (gepersonaliseerde) thema voor je shoot.

​4. Op de dag van je shoot reken je het overige bedrag af. Dan ben je klaar om helemaal ondergedompeld te worden in pin-up heaven! Ik zorg voor een fabulous outfit, hair, make-up en fotoshoot & je beleeft een onvergetelijke pin-up ervaring. Can't wait? Neem contact met me op!
Ik heb nog nooit een fotoshoot gedaan... Is een pin-up shoot dan wel iets voor mij?


Zeker weten! Ik krijg heel vaak dames over de vloer die nog nooit een fotoshoot gedaan hebben, en ik kan je met zekerheid zeggen dat alles altijd helemaal los loopt. Het is heel normaal als je in het begin wat zenuwachtig bent, maar die zenuwen verdwijnen als sneeuw voor de zon eens je in de spiegel kijkt en we aan het shooten gaan. Er hangt altijd een gezellige sfeer in de studio en ik begeleid je voortdurend bij het poseren. Zo ben je zeker van topfoto's en een topgevoel als je weet naar buiten wandelt, beloofd!
Kan ik mijn pin-up shoot laten personaliseren?


Jazeker, we houden ervan om elke dame een unieke, persoonlijke shoot-ervaring te bezorgen. Heb je dus een specifieke hobby, job of iets dat gewoon echt typisch aan je is? Laat het zeker weten, dan kijk ik graag wat we hiermee kunnen doen!
Ben ik alleen in de studio tijdens mijn fotoshoot?


Ja! Wanneer je een shoot boekt, mag je er zeker van zijn dat de studio enkel voor jou (of jullie, bij duo-shoots) gereserveerd is. Je kan op mij, Kaylie, vertrouwen voor alles wat bij je shoot komt kijken: make-up, hair, styling en fotografie. Zo ben je er zeker van dat de pin-up visie van Oh My Retro! in jouw shoot volledig aanwezig is. Wil je zelf graag iemand meebrengen dan kan dat, maar zorg er in dat geval voor het het iemand is die je volledig vertrouwt en die je niet 'stoort' in het poseren tijdens de shoot ;-)
Komen mijn foto's op jullie website en social media?


Omdat we trots zijn op de dames die bij ons komen shooten, gebruiken we hun foto's graag online. Maar ENKEL en alleen met hun toestemming. Heb je dus liever niet dat we je foto's online gebruiken, dan is dat absoluut geen probleem.
Hoe boek ik mijn plekje voor een door jullie georganiseerde workshop?


Heel eenvoudig: je koopt je ticket aan via onze ticketshop. Zodra je de betaling voldaan hebt, hebt overgeschreven, is jouw plaats gereserveerd!
Hoe boek ik een pin-up bachelorette of privé-workshop?


Jeej, leuk! Stuur me even een mailtje via kaylie@ohmyretro.be zodat we de details kunnen bespreken en je je arrangement kan kiezen. Ik bezorg je ook de betalingsgegevens zodat je het voorschot van 100 euro kan betalen. Je datum is dan definitief gereserveerd!
Ik heb een andere vraag, waar kan ik deze stellen?


Mail me even op kaylie@ohmyretro.be - ik help je met plezier verder!
Waarom geven jullie geen onbewerkte foto's vrij?


​Omdat ik je foto's met hart en ziel bewerk en ik het belangrijk vind om een volledig afgewerkt, uniek portret af te leveren, geven we geen onbewerkte foto's vrij.

Volgens mij is nabewerking van foto's in pin-upstijl net zo belangrijk als de styling en shoot zelf. Daarom besteed ik veel tijd, zorg en aandacht aan het bewerken, zodat alle details kloppen. Dat is meteen ook de reden waarom ik geen bewerkte foto's vrij geef (ook al zijn ze onbewerkt ook al heel mooi!): ik wil je een portret bezorgen dat hélemaal af is!

Tijdens je make-over en shoot zorg ik ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd is: kleding, make-up, hairstyling, props, poses... Je zal merken dat dat niet zomaar 'snel snel' gebeurt, ik neem altijd m'n tijd om ervoor te zorgen dat alles is zoals jij (en ik ;-)) wil.

De nabewerking is dan de kers op de (pin-up)taart, jij blijft volledig jij (ik doe NIET aan crazy Photoshop-dingetjes, iedereen blijft prachtig zoals ze is) - maar dan met een glanzend pin-up laagje erover!