Onze fotoshoot settings

Tijdens je pin-up  fotoshoot kan je , naast onze superleuke vintage props, ook kiezen voor 1 van onze unieke fotoshoot settings! De keuzemogelijkheden zijn afhankelijk van het arrangement dat je kiest. Een overzichtje!

De Entree Settings

(beschikbaar vanaf The Pin-Up Experience)

Pin-Up Picnic.jpg
Vintage Office.jpg
Oh Baby.jpg
The Fabulous Housewifekopie.jpg

De details in de settings kunnen op aanvraag gepersonaliseerd worden. Ook de achtergrondkleuren en kleding passen we natuurlijk aan naar jouw wensen!

De ViP Settings

(enkel toegankelijk voor The Vintage Vixen Experience & The Bombshell Experience))

Deze unieke settings werden volledig handgemaakt in het Oh My Retro-atelier en doen je helemaal wegdromen...

We hebben 2 unieke, sprookjesachtige settings voor je gemaakt, die jouw pin-up ervaring NOG mooier maken!

FelinaZegers_swing.jpg
peach.jpg

De 'Fairytale Flower Swing' is een handgemaakte, fleurige bloemenschommel die al jouw pin-up dromen waarmaakt! Het is een uniek Oh My Retro-design, dat met veel liefde gemaakt werd en dat je nergens anders zal vinden. Het zitje is vervaardigd uit stevige bankirai en de touwen werden met de hand omwikkeld met prachtige kunstbloemen in roze en beige. Dit is de bloemenschommel waar we altijd al van droomden, en die we ZO graag met jou delen!

De schommel kan met gemak een gewicht van 100 kg dragen. 

De zoete 'Under a Peach Tree' setting neemt je mee naar een sprookjesland waar sappige perziken te plukken zijn (ze zijn nep, maar wel héél erg mooi, haha!) De volledige constructie en aankleding zijn eigen werk, wat ook deze setting volledig uniek maakt. Met veel liefde maakten we voor jou een magische boom zoals we er zelf altijd al eentje in onze tuin wouden ;-)

 

Het resultaat zijn prachtige foto's in een setting zoals je 'm altijd al wou maar nergens kon vinden!