top of page

Love notes van onze lieve klanten:
The Power of Pin-Up

Ben je benieuwd hoe een pin-up shoot bij Oh My Retro je leven kan veranderen? Hoe dat nu precies voelt, die 'Power of Pin-Up'? 

Awel, wij laten de dames aan het woord die je dat écht helemaal vanuit hun eigen ervaring kunnen vertellen: onze lieve klanten die al een shoot kwamen doen in de studio! Wij worden alvast helemaal warm van de lieve woorden van deze prachtige vrouwen 💖

Kimberley&Sanne_001_RGB.jpg

Het was geweldig leuk en gezellig om in pin up heaven te mogen vertoeven en omgetoverd te worden tot vintage vamps samen met beste vriendin. Vanaf het moment dat je binnen komt en door Vintage Queen Kaylie enthousiast wordt ontvangen, vallen de zenuwen van je af en anders tijdens het omtoveren wel want dit kan alleen maar heerlijk gezellig en leuk worden en ow ja je krijgt ook super mooie foto's als aandenken!

 

Je wordt helemaal in de watten gelegd met mooie make up, prachtige haren, lieve componenten en to go tips ivm vintage style en poses. Het was helemaal top dankzij Kaylie 1 van de hoogtepunten van dit jaar alvast! Ik kan het iedereen aan raden om te doen als je een leuke boost kunt gebruiken, into vintage bent, mooie tijdloze foto's wilt, je inner pin up diva wilt showen of gewoon omdat je er zin in hebt, je zal er geen spijt van hebben! Bij Oh my retro moet je zijn! Kaylie bedankt voor alles!

- Kimberley

Kimberley kwam intussen al 3 keer naar de studio voor een pin-up shoot, dus je kan wel zeggen dat ze écht weet hoe alles eraan toe gaat ;) Ze maakte een superleuke video-review waarin ze ALLE details over onze pin-up shoots uit de doeken doet 🥰🥰🥰

Schermafbeelding 2022-10-04 om 09.13.05.png
Schermafbeelding 2022-10-04 om 09.13.27.png
Schermafbeelding 2022-10-04 om 09.13.16.png
Schermafbeelding 2022-10-04 om 09.13.38.png
Schermafbeelding 2022-10-04 om 09.14.26.png
Schermafbeelding 2022-10-04 om 09.14.39.png
Schermafbeelding 2022-10-04 om 09.15.20.png
Schermafbeelding 2022-10-04 om 09.15.54.png
Schermafbeelding 2022-10-04 om 09.15.31.png
Schermafbeelding 2022-10-04 om 09.16.06.png
Schermafbeelding 2022-10-04 om 09.17.10.png

Een kleine greep uit de reviews op onze socials:

ElinePlancke_002_RGB.jpg

Zeker een aanrader als je graag omgetoverd wordt in de mooiste pin-up versie van jezelf! Je voelt je een echte diva en waant je in de fifties in de retro-studio waar alle details kloppen. Kaylie is een lieve, professionele en getalenteerde dame die je omtovert in een diva. ik hoop dat ik deze ervaring nog eens kan meemaken.

 
Ik denk nog met een heel fijn gevoel terug aan de shoot. De foto's zijn echt prachtig 😊

- Eline

Tessa&Marie_002_RGB.jpg

Ik had al enkele fotoshoots gedaan voor deze, maar ik moet zeggen dat deze echt de leukste is die ik tot nu toe heb laten doen! De hele ervaring was gewoon top en zorgde ervoor dat ik me super in mijn vel voelde, want ja onzekerheid hoort er in het dagelijkse leven wel bij.

 

Ik voelde me zo mooi en helemaal op mijn gemak bij u. Ik ben helemaal fan van uw aanpak en uw stijl. Je zorgt voor een leuke babbel en een hele fijne sfeer. Ik raad het iedereen aan. Ik kijk ook nog regelmatig met een glimlach terug naar de supermooie foto’s!

- Tessa

JessicaVanHumbeeck_003_RGB.jpg

Ik wilde echt al jaren een retroshoot doen. Maar waarom? Ik heb een buikje na de 3 beste kids ever op de wereld te zetten, mijn zelfvertrouwen zat ergens onder de grond en ja, was ik er wel knap genoeg voor. Maar ik zag zo veel mooie foto’s van Kaylie verschijnen en had zoiets van, kom, we doen dit en desnoods verstoppen we de foto’s ergens waar niemand ze vindt. Ik had zelfs ECHT stress de dag voordien. Wat als het toch niets voor mij is? De foto’s van mijn boek laten maken vond ik ook niet zo tof…

 

Eerst en vooral werd ik hartelijk ontvangen door Kaylie, binnen de 2 minuten was mijn stress helemaal weg. Zo innemend en geruststellend, ze had ook meteen een leuke outfit voor me klaar. Zelfs in mijn grotere maat (ik had zelf wat meegenomen, want ik dacht in niets te kunnen passen. Tijdens het opmaken hebben we een leuk gesprek. We hebben heel wat raakpunten en ze krikt mijn zelfvertrouwen beetje bij beetje op. Ik voel me al beter dan het moment toen ik mijn wagen parkeerde. Mijn liefde voor vintage make-up wordt aangewakkerd, de ondernemer in mij, die het jaar ervoor gigantisch heeft gefaald, werd wakkergemaakt. 

 

En dan… oh nee, die camera! Dat ging als vanzelf! Kaylie vertelt hoe je het beste staat en welke poses voor jou werken. Straks werd ik nog een natuurtalent, haha. Nee, dit bezoekje heeft mijn leven veranderd, dat voel ik nu al! Ik ga met een fijn gevoel naar huis en krijg heerlijke complimenten van mijn gezin hoe goed ik eruit zie. De dagen erna krijg ik ook complimenten van mensen die ik tegenkom: ik straal zo! Je zit precies (terug) goed in je vel. En ja, eigenlijk is dat zo. Voor mij was deze fotoshoot echt therapie en ik ben zo fier op de foto’s, ik ben er echt tevreden van… EN, ik ga nog eens terug, wees daar maar zeker van. 

- Jessica

Felina swing IG.jpg

Voor de 2e maal geweest voor een pin-up shoot. Het was weer Geweldig!. Er voelde niet als hetzelfde als vorige keer. Maar een hele nieuwe ervaring. Ze staat open voor jouw ideeën. Maar als je niet goed hoe en wat. Maakt zij met haar creativiteit een top dag van Mijn zelfvertrouwen is weer geboost!

- Felina

Tinne_001_web.jpg

Voor mij was de fotoshoot een echt verwenmoment. Als vrouw met een maatje meer is zelfvertrouwen geen vanzelfsprekendheid. Het totaalplaatje van het kapsel, de mooie make-up en outfit lieten mezelf in een ander licht zien. Dit in combinatie met de goede tips en aanwijzingen tijdens de fotoshoot, de leuke complimentjes en het mooie eindresultaat maakte dit voor mij een topervaring en een boost voor mijn zelfvertrouwen! 

- Tinne

SilkeBerghen_015_RGB.jpg

Ik vond de shoot een geweldige ervaring! Ik was enorm op mijn gemak bij de joviale gastvrouw die me hielp bij de keuze van kleding, de achtergrond en de mogelijke props. De tips tijdens de shoot hebben me ook enorm geholpen. De shoot heeft me zeker meer zelfvertrouwen gegeven en moedigt me aan om meer te oefenen op de look. Dankjewel voor alles! 

- Silke

justien.jpg

De make-over en fotoshoot bij Oh My Retro afgelopen zomer waren een zalige totaalervaring, Kaylie is super lief en heel goed in haar vak, ze is de perfecte gastvrouw, styliste, haar- en make-up artieste én fotografe. Daardoor voelde ik mij meteen op mijn gemak, ook omdat de studio in een huiselijke sfeer baadt. De prachtige foto’s waren de kers op de taart, en smaakt zeker naar meer!

- Justien

Stefanie_SnowGlobe.jpg

Super ontvangst, gezellige babbel, tovert met haar en make-up en tijdens het poseren goede tips! AANRADER ♡♡♡

- Stefanie

DeborahBertrand_001_RGB.jpg

De make-over en shoot waren pure verwennerij! Je look wordt door Kaylie tot in de puntjes verzorgd! Tijdens de shoot helpt ze je heel goed met het poseren. Ik heb trouwens nog nooit zoveel complimentjes gehad op een half uurtje tijd, dan tijdens het shooten met Kaylie. Zo geweldig lief is ze! Dat zorgt dan uiteraard voor een zelfvertrouwen boost. Ik raad het echt iedereen aan!

- Deborah

JillJanssens_002_web.jpg

Kaylie is een superlieve, enthousiaste dame die je vanaf het begin een boost weet te geven aan je zelfvertrouwen.

Het plaatje van de kleurrijke studio klopt volledig en je voelt je op en top een retrodiva tijdens de fijne shoot! Thumbs up!

- Jill

Kenia_004_print.jpg

Wat een super leuke ervaring. Professioneel gedaan en mijn haren en make-up waren top! Zeker een aanrader!

- Kenia

Sofie&Linda_001_web.jpg

Vandaag een shoot gedaan met mijn beste vriendin! Wat een geweldig leuke dag hebben we gehad van het begin tot het eind. Mooie make up, en onze haren waren ook geweldig. Ik heb me nog nooit zo mooi gevoeld. We waren een beetje zenuwachtig maar we voelden one echt al meteen op ons gemak! Echt een aanrader voor iedereen die van retro houd en de pinup in zichzelf naar boven wil laten komen. Kaylie je bent geweldig en een lieverd! Echt bedankt voor deze fijne en super leuke ervaring!

- Linda

Jessie_002_web.jpg

Amazing experience, self confidence boost and most importantly: lots of fun! Kaylie is the sweetest! She does your hair, make-up and helps you find the perfect pin-up pose and she makes the pictures. Everyone should do this at least once!

- Jessie

AnnickDonckers_003_RGB.jpg

Zo een leuke ervaring om jezelf eens extra te laten verwennen! Zalig dat je haar en make up voor je gedaan wordt in de echte pinup stijl. Je krijgt er ook nog toffe beauty tips bij en bij de shoot voel je je een echte Diva!

- Annick

bottom of page