top of page

PIN-UP TIPS!

Ken je onze Pin-Up Tips al? Kaylie geeft je handige tips om je het leven makkelijker te maken of iets bij te leren. Op die manier wordt het nog eenvoudiger om je innerlijke pin-up naar boven te halen!

Mijn drie favoriete lipsticks

Ik draag elke dag lipsticks, dus ervaring heeft me geleerd... dat dit mijn 3 favoriete lipsticks zijn! Ik vertel je in deze vdeo ook waarom dat allemaal liquid lipsticks zijn in plaats van stiftjes.

Hoe bereid je je voor op een pin-up shoot?

Voor veel dames is het een bucket list item: een pin-up shoot doen! Maaaaar hoe bereid je je er best op voor als het eindelijk zo ver is? Dat weten wij natuurlijk als geen ander ;-) Happy preparing!

Zo voorkom je droge lippen!

Wanneer je vaak (liquid) lipstick draagt, kunnen je lippen al eens droog worden. Ik leer je in deze video een trucje om dat te voorkomen!

Zo was je je penselen!

Wanneer je make-up draagt, heb je waarschijnlijk ook wel wat penselen in je beauty-tasje zitten. Maar hoe kan je die nu best schoonmaken? Ik leg het je in detail uit in deze video!

Hoe berg je je haarbloemen op?

Superleuk, haarbloemen in alle kleuren! Je wil natuurlijk graag een duidelijk overzicht van wat je graag hebt, en een doos om ze allemaal in te gooien is dan niet zo handig... Zo berg ik ze op!

Dit is mijn favo eyeliner!

Er bestaan 1001 verschillende eyeliners en ik moet er toch zo'n 100 getest hebben... Dit is mijn favoriet!

bottom of page